کد خبر 508343
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۲

در ادامه بیست‌وسومین جلسه محاکمه متهم بزرگ پرونده نفتی، ماجرای خرید بیمارستان پارسیان توسط متهم ردیف اول پرونده توضیح داده شد و قاضی صلواتی نیز از مفتوح‌بودن پرونده این بیمارستان در دادسرای کارکنان دولت خبر داد.

به‌گزارش مشرق، قاضی صلواتی در ادامه بیست‌وسومین جلسه محاکمه متهمان پرونده نفتی خطاب به متهم ردیف سوم این پرونده گفت: طبق اظهارات ‌مسئولان بانک ملت، شما و آقای زنجانی با 40 درصد سهام عضو هیئت مدیره بودید.

متهم پاسخ داد: کسانی که در هیئت مدیره هستند، نمایندگان سهامداران به شمار می‌روند. وقتی 60 درصد سهام مربوط به بانک ملت و 40 درصد مربوط به بابک زنجانی بوده من چه نقشی می‌توانستم داشته باشم. ضمن اینکه در جلساتی که برگزار شده است، چه جرمی را مرتکب شدم و چه خلافی انجام دادم.

قاضی صلواتی در ادامه از متهم خواست درباره فروش گازوئیل به صندوق مشترک ایران و عربستان پاسخ دهد که (ح. ف. ه) پاسخ داد: اطلاعی از این قضیه ندارم.

قاضی صلواتی خطاب به متهم گفت: مگر می‌شود اطلاع نداشته باشید؟ این فرد دوست شماست!

متهم ردیف سوم گفت: دوست من نیست بلکه در دفتر زنجانی با او آشنا شدم.

قاضی صلواتی خطاب به متهم گفت: این فرد توسط شما با زنجانی آشنا شده است.

متهم پاسخ داد: هر کسی چنین حرفی زده، دروغ گفته است.

قاضی صلواتی به متهم گفت: در این ماجرا فروشنده شرکت ایزو بوده و تقاضای تنزیل ال سی می‌کند و 44 میلیارد تومان ال سی نیز تنزیل می‌شود.

متهم بار دیگر پاسخ داد: این مسئله دروغ است و من در دفتر آقای زنجانی با این فرد آشنا شدم.

در ادامه رئیس دادگاه از متهم سوم پرونده خواست نقش خود را در خصوص گشایش اعتبارات اسنادی برای خرید نفت توضیح دهد که متهم گفت: من با نفت ارتباطی نداشته‌ام.

قاضی صلواتی خطاب به متهم گفت: شما تمام صورتجلسات مربوط به گشایش ال سی های خرید نفت را امضاء کرده‌اید.

متهم پاسخ داد: من امضاء نکردم و براساس اعترافات خانم (ف. د) امضاءها اسکن می شده است.

قاضی صلواتی گفت: در همه شرکت‌ها همینطور است.

متهم پاسخ داد: این امضاءها اسکن شده بود و امضای اصلی نبود و روحم خبر نداشت.

قاضی صلواتی خطاب به متهم گفت: این حرف‌ها قابل قبول نیست و امضاءها با اطلاع شما صورت گرفته است.

«ح. ف. ه» گفت: به خداوندی خدا اینطور نیست.

در ادامه قاضی صلواتی از متهم خواست درباره حضور خود در داخل ساختمان بانک مرکزی در روز امضای مصوبه هفتم تیرماه سال 91 وزرای اسبق نفت، اقتصاد و بازرگانی و همچنین رئیس پیشین بانک مرکزی توضیح دهد.

متهم پاسخ داد: هیچ نقشی در خصوص این مصوبه نداشتم.

قاضی صلواتی خطاب به متهم گفت: این مصوبه با پیگیری‌های مؤثر شما امضاء شده است.

متهم افزود: از طریق چه کسی پیگیری کردم؟

قاضی صلواتی گفت: این سوالی است که شما باید پاسخ بدهید.

متهم اظهار کرد: به خدا در این ارتباط حتی با یک نفر هم تماس نگرفتم و این یک دورغ و تهمتی بیش نیست.

قاضی صلواتی در ادامه به متهم گفت: در بانک مسکن نقش شما پررنگ بوده؛ به‌طوری که 442 میلیارد یِن در حساب تأمین اجتماعی برای بردن سهام این شرکت‌ها واریز می شود.

متهم پاسخ داد: این ادعای کیفرخواست است و چنین چیزی نیست.

قاضی صلواتی در ادامه خطاب به متهم گفت: شما عضو هیئت مدیره بانک اف. آی. ای. بی بودید و دو حواله 570 میلیون یورویی و 500 میلیون یورویی به حساب شرکت اس. سی. تی جمعاً به مبلغ یک میلیارد یورو صادر کرده و متقاضی ضمانت‌نامه به ارزش یک میلیارد  یورو در بانک مسکن می‌شوید.

متهم پاسخ داد: از همان ابتدا هم حرف من این است که در یک مورد از این مسائل دخالت نداشتم. متأسفانه کار دیگران را به من ربط می‌دهند.

قاضی صلواتی همچنین خطاب به متهم گفت: شما در تأمین اجتماعی نقش پررنگی داشتید و تفاهمنامه مورخ 27 آذرماه سال 91 را به عنوان رئیس هیئت مدیره هلدینگ سورینت امضاء کردید. چرا از بابک زنجانی نپرسیدید که 4 میلیارد یورو را از کجا می‌خواهد بیاورد؟

متهم پاسخ داد: زنجانی گفته بود که وام گرفته است؛ ضمن اینکه وقتی با معاون اقتصادی وزارت اطلاعات صحبت کردم وی موضوع را تأیید کرد دیگر مشکلی وجود نداشت.

قاضی صلواتی در ادامه از متهم ردیف سوم پرونده نفتی خواست صادقانه مسئولیت‌های خود را در مجموعه‌های بابک زنجانی تبیین کند.

متهم گفت: من فقط و فقط عضو غیرموظف هیئت مدیره سورینت بودم.

قاضی صلواتی پاسخ داد: شما عضو هیئت مدیره بانک اف. آی. آی. بی، عضو هیئت مدیره کنت بانک تاجیکستان، رئیس هیئت مدیره هلدینگ، عضو هیئت مدیره شرکت اس. سی. تی، نایب رئیس گروه هتل‌های سورینت، نایب رئیس هواپیمایی قشم و عضو هیئت مدیره شرکت سورینت پرواز بودید. این مدیریت‌ها برچه مبنایی بوده است؟

متهم پاسخ داد: من به عنوان عضو هیئت مدیره یک سهم مدیریتی داشتم که آن را دریافت کردم و بدون هیچ مطالبه‌ای برگشت داده شد. آیا من به عنوان عضو هیئت مدیره چیزی دریافت کرده و یا حقوق و پاداشی گرفتم؟

قاضی صلواتی به نامه «ح. ف. ه» به بابک زنجانی اشاره کرد که در آن وی خطاب به زنجانی نوشته است من کارمند شما نبوده‌ام که مرا اخراج کرده باشید، بلکه رئیس هیئت مدیره و سهامدار بودم و اختیارات قانونی داشتم.

متهم پاسخ داد: وقتی پیش بازپرس رفته بودیم او به من گفت کارمند اخراجی بودی و من پاسخ دادم که کارمند اخراجی نیستم بلکه رئیس هیئت مدیره هستم. بعد هم به زنجانی نامه نوشته که چرا اینطور گفته است و باعث شده برای من قراربازداشت صادر شود.

قاضی صلواتی در ادامه به دریافتی‌های متهم ردیف سوم از بابک زنجانی اشاره کرد و گفت: شما از محل فروش سهام بانک اف. آی. آی. بی به بانک ملت 4 میلیو ن و682 میلیون یورو، یک دستگاه بنز اس 500 و یک باب ویلا در کیش، یک باب منزل در شهرک غرب به قیمت 5 میلیارد تومان، یک میلیارد کادوی عروسی دخترتان و 4 میلیون دلار از بابت شرکت بهدیس از زنجانی دریافت کردید.

قاضی صلواتی افزود: شما یک تفاهم شفاهی با زنجانی داشتید که سه درصد از در آمد شرکت‌ها به شما تعلق بگیرد.

متهم پاسخ داد: کل بدهی من به زنجانی 14 میلیارد تومان بوده است که بابت همین بدهی چک دادم.

وی در ادامه افزود: آقای زنجانی شخصیتی داشته اگر کسی به او کمک می‌کرد کار آن فرد را بی پاسخ نمی‌گذاشت. زنجانی یک بدهی داشت که بابت آن بدهی آپارتمان خود را در منطقه مرزداران فروخته و بدهی را پرداخت کردم و حتی خودش هم نمی داند و فکر می کند از شرکت پول گرفته‌ام.

قاضی صلواتی خطاب به متهم گفت: طبق اظهارات بابک زنجانی در پرونده بیمارستان پارسیان شما عالمانه و عامدانه با استفاده از اسناد مجهول از طریق شخصی به نام (الف) بیمارستان پارسیان را به مبلغ 100 میلیارد تومان به زنجانی فروختید که از این میزان 44 میلیارد پرداخت می‌شود در ردیابی چک‌ها که هم اکنون توسط مأموران امنیتی در حال پیگیری است، بخشی از این مبلغ به برخی بستگان شما و دو میلیارد تومان آن به یکی از نزدیکترین بستگان شما پرداخت شده است.

متهم پاسخ داد: فرد دیگری بیمارستان پارسیان را معرفی کرده و بحث آن دو میلیارد نیز مربوط به کس دیگری است.

قاضی صلواتی در پایان خبر داد که پرونده بیمارستان پارسیان در دادسرای کارکنان دولت در حال پیگیری است.

متهم ردیف سوم پرونده نفتی در ابتدای دادگاه امروز در ادامه دفاعیات خود به ماجرای اختلافش با بابک زنجانی اشاره کرد و گفت: اختلاف من و زنجانی منجر به زندان افتادن من توسط وی شد و وقتی نزد بازپرس رفتم او به من گفت که کارمند اخراجی زنجانی بوده‌ام و پاسخ دادم من کارمند اخراجی نبودم و عضو غیرموظف هیئت مدیره بودم.

بابک زنجانی نیز با اجازه قاضی صلواتی درباره این ادعای متهم ردیف سوم پرونده گفت: من هیچ وقت آقای «ح. ف. ه» را به زندان نینداختم بلکه او مجموعه‌ای را به ما واگذار کرد که سندش جعلی بود.

متهم ردیف اول تصریح کرد: در ماجرای فروش بیمارستان پارسیان آقای «ح. ف. ه» 50 میلیارد تومان پول گرفت که سندش جعلی بود اما من شکایتی نکردم تا اینکه اطلاعات نیروهای مسلح شکایت کرد و او به زندان افتاد. من سند بردم و او را از زندان خارج کردم حالا چطور می‌گوید من او را به زندان انداختم نمی‌دانم.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس